OGP - CONSALTING PARTNERSHIP
Контакты:
Адрес:
ул. Соломенская дом 3, офис 807 г. Киев,
Телефон:
(044) 337-7315,
Электронная почта:
i@ogp.ua
+38(044) 337-7315
+38(050) 418-1589
+38(067) 471-5357

Україна, м. Київ,

вул. Солом`янська,

буд 3, офіс 807

Polska, Kraków,

ul. Kraszewskiego

36/128

Україна, Київ,

Polska, Kraków,

+48 12 881 27 87

Як стати українцем 2017-05-23 17:03:03

 

У світлі сучасних євроінтеграційних процесів, які відбуваються в Україні, актуальним на порядку денному постало питання легалізації іноземних громадян на території нашої держави з метою отримання українського громадянства.

Безвізовий режим з країнами Євросоюзу надає можливість легального перебування українських громадян на території країн Шенгенської зони 90 днів протягом кожних наступних 180 днів.

Слід розрізняти дві однакові назви, але зовсім різних поняття «українець». В одному випадку це поняття розглядається як національність, в іншому - належність до громадянства України.Відповідно до українського законодавства громадянином України може стати не тільки етнічний українець, а й особа будь-якої іншої національності.

Однією з умов отримання українського громадянства іноземцями та особами без громадянства є дозвіл на імміграцію.

Дозволи на імміграцію видаються заявникам на основі встановленої урядом України щорічної квоти на імміграцію, а також без квоти на імміграцію для певної категорії осіб. 

 

Основні види імміграції в Україну 

Категорії іммігрантів

Квота/без квоти

Особенности категории

висококваліфіковані спеціалісти і робітники

по квотам

висококваліфіковані спеціалісти і робітники, гостра потреба в яких є відчутною для економіки України

бізнес-імміграція

по квотам

особи, які здійснили іноземну інвестицію в економіку України на суму не менше 100 000 доларів США

родинні зв'язки

 

по квотам

особи, які є повнорідними братом чи сестрою, дідом чи бабою, онуком чи онукою громадян України

відновлення в громадянство

по квотам

особи, які раніше перебували в громадянстві України і прийняли рішення відновити українське громадянство

на підставі шлюбу

без квоти

одному з подружжя, якщо другий з подружжя, з яким він перебуває у шлюбі понад два роки, є громадянином України, дітям і батькам громадян України

зарубіжні українці

без квоти

особи, які отримали статус і посвідчення закордонного українця, їх подружжю, їх дітям у разі їх спільного в'їзду та перебування на території України

за територіальним походженням

без квоти

заявник або один з його батьків, дід чи баба, рідні брат чи сестра, діти, внуки народилися або постійно проживали до 24 серпня 1991 року на території сучасної України

  

Так чи інакше, щоб стати громадянином України іноземець або особа без громадянства має отримати дозвіл на імміграцію, а також пройти стадію постійного види на проживання.

Юридичний супровід отримання громадянства України нашими фахівцями передбачає аналіз вашої особистої ситуації і підбір найбільш оптимального варіанту вирішення питання.

Так само ми надамо безкоштовну консультацію з усіх питань отримання громадянства України, а також допоможемо в пошуку даних про ваших предків, родичів через архіви України.

 

OGP - CONSULTING PARTNERSHIP
Підписуйтеся і задавайте Ваші питання на нашій сторінці у Facebook
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00

НАШІ КЛІЄНТИ

  • Антекстрой

    Антекстрой

  • Ассоциация медицинских организаций

    Ассоциация медицинских организаций

  • Бест Линк

    Бест Линк

  • БИХЕЛС

    БИХЕЛС

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ОТРИМАЙТЕ БЕЗКОШТОВНУ КОНСУЛЬТАЦІЮ

МИ ЗАВЖДИ НА ЗВЯЗКУ В МЕСЕНДЖЕРАХ

+38 067 469 86 10


ПРОСТО НАЖМІТЬ:


або

ЗАПОВНІТЬ ЗАЯВКУ ТА МИ ПЕРЕДЗВОНИМО ВАМ

Please, enter your name
Please, enter your phone number
Please, enter your message